Pan Lasica je jeden z mojich malych bohov, nijako ma neprekvapuje, ze tam bol. Mimochodom ma dve pesnicky, ktore sa tykaju podobnej temy ako Waiting For Miracle.[/quote]
(Ja ho mám tiež tam niekde zadefinovaného, tomu to VIP mietso "odpúšťam"... Ale 8 radov bolo podľa mňa veľa, dva rady by stačili-pre naozaj VIP, nie pre bývalých politikov... polovica z nich by si lístok nekúpila...Tie prvé rady mali podľa mňa určovať náladu celého publika, a keď sa tam na vtipe nikto nezasmeje resp keď LC spieva ..gift of a golden voice... a prvých 8radov ticho a nemo sedí pripečených na stoličkách...

(resp.polovica z nich tam vtedy ani nebola) aplauz začal až v 9.tej rade a pokračoval vyššie. Tiež aj mne chýbali srandičky, v Lucce to bolo ohľadom toho úplne iné, ale na sk publikum nereagovalo myslím podľa očakávaní, tak asi od toho upustili...neviem, tiež pieseň First We Take Manhattan začala búrlivo tak ako má byť, ale publikum sa nepridalo, tak sa zmenila na jemnú pieseň...v Taliansku sme spievali nahlas, všetci stáli... Ale myslím že sa zmeníme a nabudúce budeme lepšie publikum...

V Lucce boli väčšie problémy s organizácoiu, usporiadateľky usádzali ľudí na zlé miesta, tí potom počas koncertu museli vstávať keď prišli tí ktorí tam mali sedieť naozaj...po koncerte sa nedalo normálne prejsť, lebo každý odhodil plastový pohár na zem, takže tam bolo niekoľko stoviek pohárov po námestí...takže toto by som bratislave nevyčítala, ale tých 8 VIP radov...ešte u nás trvá komunistická éra, niekto môže a niekto nie, niekto je privilegovaný...keby boli živí, bol by to iba problém nás, ktorí sme túžili byť bližšie, ale vip boli bez reakcie, takže to mohlo čiastočne narušiť koncert, dúfam ale že potlesk to celé vyrovnal

Incheba nevstáva niekoľko krát za koncert len tak hocikedy
I was in Lucca last year and it was amazing, wonderful

perfect, but there was problem with organization, people were comming 15-20 min after begin, organizers settled people down in the wrong seats,,, then they had to clear the seats and look for right seats, after the concert hundreds plastic cups stayd on the square, there are problems everywhere,,, I remeber the best from Lucca and I will from Bratislava too, I was happy to was there, maybe at the end we were standing to close and making pictures too much-I confess- I was also there. In Lucca there was a heap of people under stage at the end and I found it inapt, but after concert I felt badly I wasńt there-I was seating on my seat, and here in Bratislava I was full of emotions and I can´t abide at a place. LC must come once more ( and once more

) and we will be better